Om oss på Blombacka stall

Josefin Håkansson äger och driver detta företag, och har gjort det i väldigt många år. På vinetrhalvåren bor hon på Irland på Flowerhill (http://flowerhill.net/) där vi köper de flesta ponnyerna, men hon har även många andra bra kontakter på Irland och brinner för detta. 

2014 lyckades vi sälja upp emot 40 st hästar och ponnyer, och vi hoppas på lika fina ponnyer och lika bra kunder detta året. Vi behåller alltid ponnyerna i 2-3 månader helst inna  vi säljer dem, eftersom det är efter denna tiden som vi verkligen har lärt känna ponnyn och vet hurdan de är, vilket underlättar försäljiningen mer då vi vet vad som passar ponnyn bäst. Vi suktar alltid efter nöjda kunder och nöjda ponnyer! 

Vi är alltid otroligt noga med att det är rätt ponny som åker hem till rätt ryttare. Märker man snabbt att man inte klickar trots allt så är det bara att komma tillbaka och byta in ponnyn, eller göra upp en deal med Josefin. Vi värnar väldigt mycket om våra ponnyer, och vårt mål är att dem ska få det så bra som möjligt! 

Alla ponnyer soom vi har hemma för tillfället är självklart till salu, men vi lägger ej ut dem förrän vi känner att dem är helt redo att åka vidare till en ny ryttare. 

Vi tar ej in din gamla häst eller ponny som inbyte eller till försäljning! 

Ni kan kolla in på youtube kanalerna här och här  där vi lägger ut videor på ponnys som sålts, som ska säljas och som befinner sig på Irland. Den uppdateras med jämna mellanrum. 

Om det är något ni undrar över så är ni hjärtligt välkomna att höra av er!