Nyheter

Falsterbo Horseshow!

Nu inför falsterbo horseshow är hästarna igång och redo för att visas. Allt från talangfulla ungponnyer och lättridna ponnyer till läromästare finns i lager. Massor medd ponnyer och en ypperlig chans att få prova många olika. Välkomna med att höra av er för mer information. 

____________________________

Annonser!

Sar (pippi), Johhny mac,  Portarra Duke, Foghill Lady (Ashaina) och Rockatoa (Tux) ligger nu ute på hästnet! Ta en titt smile

____________________________

Tävling 26 april! 
Sar, Ashaina, Portarra Duke, Tux och Jippey Grey var iväg på tävling den 26 April. Många nya klasser för ponnyerna, där alla rundor blev godkända. Två första placeringar (Sar och Jippey Grey), en andraplats (Rockatoa "Tux") och en massa duktiga ponnyer. Filmer kommer att läggas upp! 
KLasserna var Ld, Lc, Lb och Lb+5. Sar vinst i LC (debut), Jippey Grey vinst i LB+5 (debut) och Rockatoa 2:a plats i LB (debut). 

_______________________________________

Lite nya filmer på Youtube! 
Tux tävling
(Debut i Sverige, LC. 0+utesluten. Ryttaren glömde sista hindret i omhoppningen, därav resultatet. Ser mycket värre ut än vad det är) 

Ashaina hagahill

Pippi/sar hagahill

Duke hagahill 

Ny ponny e. silvano (
blood pony)

Ny ponny e. cloverhill 
(blood pony)

Johhny Mac hoppning

________________________________________

PAY AND JUMP
Luna, Sar, Portarra Duke och Ashaina fick idag åka iväg till hagahill, dvs en öppen bana. Filmer från detta kommer att komma upp på Josefins youtube så småningom. 

_______________________________________________

NYA HÄSTAR OCH PONNYER!
Många nya hästar är hemma, och fler kommer det!! Därför så ska hemsidan fräschas upp, och därför ligger ej alla ponnyer uppe! Men dem vi har hemma just nu är: Portarra Duke, cosheen Prince, Sar, Etna, Tux, Hughi, Rebell, Johhny Mac, Ashaina, Clearboy och Last chance Mary. Detta är då försäjningsponnyerna/hästarna. Och på söndag så kommer ytterliggare ett lass med: Mumin, connemara 7 år mörk, connemara 7 år ljus och även några till. De flesta hästar finns på josefins youtube

___________________________________________

Josefin är på g hemmåt om ca 1 vecka, och det med supermånga nya och fina hästar o ponnyer! Gå in på Josefins youtube för att se några av dem! laughing

_______________________________________
Pippi hoppning och markarbete (20/2-14)

________________________________________

 

Fotografering! 

 

________________________________________________________________
24/1-2015

Nytt år = uppdatering av hemsidan. Här på nyheter kommer vi att börja lägga ut tävlingsresultat, ev träningsfilmer, bilder, uppdatering om ponnyerna och hästarna. Ja, allt för att ev kunder ska kunna följa våra hästar och ponnyer, se hur tiden här har varit och hur ponnyerna utvecklats från det att dem kom fram tills dess att dem blivit sålda. Har ni något att påpeka angående hemsidan, om det är strul eller något ni tycker kan förbättras så är det bara att höra av sig till Rebecca.stalhandske@hotmail.comsmile

__________________________________________________________________

24/1-2015
Våra tankar och planer inför försäljningsår 2015. 
Vi har 5 stycken renrasiga connemaror som allihopa ganska nyligen blivit inridna. De blev intagna från det fria på Irland sensommar 2014, och Josefin har sedan dess arbetat med dem från marken. En av dem är redan hemma i Sverige, vilket är Duke. Och nästa ponny kommer nästa vecka, då kommer han att åka vidare upp i Sverige till en tjej som ska rida honom till försäljning då det är fullt på Stall Blombacka just nu (har en del innackoerade just nu + försäljningponnyer) men han kommer också att komma ut till försäljning inom någon månad. De tre resterande ponnyerna kommer inte att komma hem än. 
Dessa ponnyer har vi extremt stora förhoppningar på! 

Det vi märkte år 2014 under försäljningen var att vi ville satsa på bl.a läromästare, fina ungponnyer och riktigt fina tävlingsponnyer inom hoppning. Dv.s vi har en stor bredd. Vi fick många många nöjda kunder 2014, och det är vad vi vill uppnå även detta året. 

Försäljningen kommer att rivstarta när Josefin kommer hem, vilket är i början av April troligtvis. Vi hoppas på ett bra år med bra ponnyer och bra kunder!

___________________________________________________________________
19/1-2015

En ny ponny kommer att komma hem i nästa last. Sar är en läromstare, sto men enorm kapacitet och fantastiskt snäll. Född 2003 är är maxad D-ponny. Pigg och framår utan att bli het! Ärlig på hinder, hoppar det man styr på. Mer information kommer när hon väl kommit till Sverige och vi har lärt känna henne bättre. 
Film 1 och 2 
__________________________________________________________________

FEM CONNEMAROR!
Josefin, som för tillfället befinner sig i Irand och kommer att göra det fram tills Mars-April nästa år har fullt upp med att titta på ponnyer och välja ut dem absolut bästa! 
Här är 5 st femåringar som hon köpte sommaren 2014. Någon har redan hunnit bli inriden, och vi har stora förhoppningar på dessa stjärnorna! 
I somras: https://www.youtube.com/watch?v=TAtbRsFqLkI
Uppdaterad: En av ponnyerna är nu hemma i Sverige medans en till kommer hem i nästa transport. Resterande ponnyer kommer inte än. 

_____________________________________________________________